Tomurcuk Gündüz Bakımevi
Tomurcuk Ana Okulu
ELAZIĞ

Bir İnsanın Anavatanı,
Çocukluğudur

Erken çocukluk, hayatın temel yapı taşlarının atıldığı dönemdir.
Gündüz Bakım, bu bilinçle, sağlıklı ve aile ortamında öğrenen bireyler yetiştirmeyi amaçlar.
çocukların gelişim döngüsüne uygun olarak şekillendirilmiştir.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Bulut Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - AltBulut
Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Hayvanat Bahçesi
Çiftliğimiz

Çiftliğimiz, çocukların doğayı ve hayvanları tanımasını sağlar. Burada çocuklar, sorumluluk almayı, empati kurmayı öğrenir ve doğa sevgisini geliştirir. Eğitici deneyimler sunarak, onların sosyal ve duygusal gelişimini destekleriz.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Resim
Okuma Yazmaya Hazırlık

Okuma yazmaya hazırlık etkinliklerimizle, çocukların okul öncesi dönemde sosyal, duygusal, motor, bilişsel, dil ve öz bakım becerilerini dengeli şekilde geliştirmelerini sağlıyoruz.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Oyun Zamanı
Çocuklar İçin Kapsamlı Etkinlik Programı

Personelimiz, çocuklarla geniş bir yelpazede etkinlikler yürütecek; sanat, el işleri, yaratıcı oyunlar ve fiziksel aktiviteler de bu etkinlikler arasında yer alacaktır.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Temizlik
Değerler Eğitimi

Ahlaki, kültürel, ruhsal, toplumsal ve bireysel alana ilişkin uygun duyarlılık geliştirmeyi ve bunları içselleştirmeyi içerir.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Bulut Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - AltBulut

Hakkımızda

Elazığ’da bir ilki gerçekleştirip, hayvanat bahçesi ile kıymetli çocuklarımıza doğa ile iç içe büyümeyi, hayvan sevgisini aşılamayı ve en önemlisi, hayvanlarımızdan temin ettiğimiz ürünlerimizle %100 doğal, sağlıklı beslenme konusunda özen göstermekteyiz. Sınıflarımız, çocuklarımızın yaş gruplarına göre farklı biçimde şekillendirilmiş olup, eğitimleri de yaş gruplarına göre verilmektedir.

Çocuklarımızın doğuştan getirdiği karakterlerine saygı göstererek, yaşantıları boyunca sahip olacakları kişiliklerinin 0-6 yaş döneminde şekillendiğini bilerek, “Her çocuk tektir.” ilkesinden yola çıkarak ve John Dewey’in “yaparak/yaşayarak” öğrenme modelini kendimize örnek alarak eğitim sistemimizi hayata geçirdik. Siz değerli velilerimiz ile iş birliği içerisinde sağlam temelli yolumuzda emin adımlarla yürüyeceğiz.

Saygılarımızla.

Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - Bulut Tomurcuk Gündüz Bakım Evi - ALtBulut
WhatsApp Button WhatsApp Button Instagram Button